Numi Loyalty club: Otključajte ekskluzivne članske Cene

Numi Loyalty Klub - Otkljucajte Ekskluzivne Cene

Lepe vesti za sve naše verne kupce! Predstavljamo vam naš potpuno novi Loyalty club. Numi je kompanija koja je posvećena tome da svojim dragim kupcima pruži vrhunske i kvalitetne proizvode za negu kose i lica. Cilj našeg Loyalty club-a jeste da unapredimo vaše iskustvo kupovine. Kao član ovog kuba imaćete mogućnost da kupujete određene proizvode po ekskluzivnim, članskim cenama i da prvi budete obavešteni o svim aktuelnostima na Numi.rs. U daljem tekstu smo vam detaljno objasnili kako da postanete član kluba i koje pogodnosti sve možete da očekujete. Podsećamo postojeće korisnike da se uvek prijave pre kupovine naših proizvoda, kako biste iskoristili sve prednosti članstva, a novi korisnici mogu da se registruju već danas i na taj način pristupe ovim specijalnim pogodnostima!

Koji su benefiti članstva Numi Loyalty Club-a?

Kao člana ovog kluba, očekuju vas brojne pogodnosti. Za sada je otključan prvi nivo lojalnosti koji se zove “Član”. Naredni nivo sa još više pogodnosti, možete očekivati od 01. oktobra.

Prvi nivo lojalnosti –Član, obuhvata:

1. Ekskluzivne cene na određene proizvode, koji nisu na sniženju
– Na ovom nivou, svi članovi dobijaju posebne pogodnosti za naručivanje proizvoda koji nisu na sniženju. Imate mogućnost da naručite proizvode po nižim, članskim cenama, pod uslovom da ti proizvodi nisu obuhvaćeni nekim sniženjem u tom trenutku. To znači da ćete prilikom svake kupovine moći da kupujete po sniženim cenama i zasigurno uštedite na omiljenim proizvodima. Članstvo u našem klubu vam donosi niske cene tokom cele godine!

Numi Loyalty Blog Post

2. Specijalne nedeljne ponude na odabrani asortiman
– Pored uštede zahvaljujući članskim cenama, tu su specijalne ponude koje vas očekuju svake nedelje. 2-3 odabrana proizvoda za tu nedelju će biti dodatno snižena, i kupovina tih proizvoda po sniženoj ceni će biti dostupna isključivo članovima Numi Loyalty club-a. Svake nedelje objavićemo nove proizvode koji su odabrani za specijalno sniženje i cenu po kojoj možete da ih kupite. Budite u toku sa svim aktuelnostima i pratite naše Newsletter-e, u kojima ćete dobijati detaljne informacije o svim sniženjima, novim proizvodima i specijalnim nedeljnim ponudama.

Kako da postanete član Loyalty Club-a?

Jako brzo i jednostavno, u svega par koraka. Evo kako to da uradite:

  1. Posetite naš sajt na https://numi.rs i kliknite na ikonicu PRIJAVA/REGISTRACIJA u gornjem, desnom uglu, ili koristite link https://numi.rs/moj-nalog/  i kliknite na “Registruj se”, kako biste kreirali svoj nalog.
  2. Popunite potrebne informacije (ime, email adresu i lozinku).
  3. Kliknite na “Registrujte se”.
  4. Potvrdu o registraciji ćete dobiti na svoju email adresu, koju ste uneli prilikom kreiranja naloga. Čestitamo, postali ste počasni član Numi Loyalty club-a!

Registrovani korisnici na Numi.rs

Ukoliko ste ranije kreirali nalog na našem sajtu, vi ste postali automatski član našeg Loyalty club-a. Ne zaboravite da se prijavite na svoj nalog prilikom svake kupovine. Idite na https://numi.rs/moj-nalog/ i kliknite na “Uloguj se”.  Na taj način možete da pristupite članskim cenama i specijalnim ponudama.

Samo za najvernije kupce

Numi Loyalty Blog Objava

Loyalty klub je stvoren sa ciljem da nagradimo naše kupce i da vam omogućimo da uživate u svojim omiljenim proizvodima uz najniže cene. Na sledećim nivoima vas očekuju brojna iznenađenja i još bolje pogodnosti, zato uživajte u kupovini i očekujte brojne novitete u narednom periodu. Numi tim je posvećen pružanju vrhinske usluge našim kupcima, kako biste uživali u svakom segmentu kupovine. Za nas je svaki kupac vredan i želimo svakoga da nagradimo za ukazano poverenje i divnu saradnju. Postanite članovi našeg Loyalty club-a i zapamtite da je Numi.rs vaša finalna destinacija ukoliko ste u potrazi za profesionalnim proizvodima za negu kose i kože, ali takođe šminke i parfema. Vernost nagrađujemo niskim cenama tokom cele godine. Uživajte u kupovini!

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Корпа