Origins

Origins je brend za negu kože koji je posvećen opštem dobru – našem i planete Zemlje, a to pokazuju kroz formule njihovih proizvoda, pakovanja, ali i akcije sađenja drveća. Od samog početka lepotu i svet posmatraju kao resurs koji treba održavati, a ne iskoristiti. Stekli su snagu u saznanju da spoljašnja lepota održava unutrašnje blagostanje i uvek teže u pronalaženju načina da brinu o životnoj sredini, a više od jedne decenije ulažu napore u obnavljanje ekosistema i za sada su posadili više od 2,1 miliona stabala širom sveta.

Origins proizvodi su formulisani sa visoko kvalitetnim sastojcima, koji ne sadrže parabene, mineralna ulja, veštačke boje i životinjske sastojke (osim meda i pčelinjeg voska –dobijenih cruelty free metodom). Formule su 100% vegeterijanske. Njihovi proizvodi su u prepoznatljivom minimalističkom „eco chic“ pakovanju, a 55% njihove ambalaže se može reciklirati, ponovo napuniti i koristiti.

Njihovi proizvodi su jako popularni, a neki od najprodavanijih su iz Ginzing linije. Glavni sastojci ove linije su koren ginzinga i kofein dobijen iz svežih zrna kafe. Nakon upotrebe ovih proizvoda, vraća se blistavost i energija umornom tonu kože, a esencijalna ulja grejpa, limuna i nane podižu tvoje raspoloženje. U ovoj liniji svako može pronaći proizvod koji mu treba, kao što su sredstva za čišćenje lica, kreme za svaki tip kože ili kreme sa zaštitnim faktorom. Ako još uvek niste u klubu obožavatelja ovog brenda, savetujemo vam da isprobate popularnu gel kremu GinZing Ultra Hydrating Energy Boosting Cream 50ml posle koje ćete garantovano zavoleti Origins.

Ako želite da rešite problem sa aknama, eliminišete višak ulja isprečite da se pore začepe, započnite rutinu ujutru i uveče umivanje lica sa Zero-Oil Pore Purifzing tonikom. Za dodatnu pomoć nanesite Out of Trouble masku ili najpopularniju Clear Improvement za dubinsko čišćenje pora i detox, a ukoliko imate osetljivu kožu preporučujemo Mega-Mushroom koja trenutno olakšava i smiruje.

Ukoliko želite da vase lice zaboravi na linije i bore, za Vas je Plantscription linija za podmladjivanje. Kao preporuku izdvajamo Plantscription Anti-Aging Power Serum, a za ljubitelje retinola Plantscription Retinol Night kremu, koja je isljučivo za noćnu negu.
Origins proizvodi su nešto što treba da poseduje svaka žena, ali i muškarac.

Naši kupci su do sada imali samo pohvale i pozitivna iskustva korišćenjem proizvoda Origins brenda. Njaviše pohvala je stiglo od osoba sa masnom kožom lica, koje su nahvalile Origins maske za lice. Ističu da su guste i kremaste, jako nežne prema koži, čak i one sa granulicama za piling. Koža nije ni malo isušena, već toliko mekana da im nakon toga krema nije ni trebala. Veliki broj pozitivnih komentara je stiglo i za anti-age proizvode za zreliju kožu lica. Nakon što isprobaju neki od Origins proizvoda, veliki broj kupaca se vraća na naš sajt i poručuju i druge proizvode ovog brenda što dovoljno govori o zadovoljnim korisnicima i kvalitetu ovog brenda.

Svi od ukupno 18 rezultata

 • Akcija GinZing Ultra Hydrating Energy Boosting Cream

  GinZing Ultra Hydrating Energy Boosting Cream 50ml

  3.999,00RSD Kupi
 • GinZing Refreshing Scrub Cleanser 150ml

  2.299,00RSD Saznaj više
 • Original Skin Retexturizing Mask With Rose Clay 75ml

  3.299,00RSD Saznaj više
 • Zero Oil Pore Toner With Saw Palmetto And Mint 150ml

  3.199,00RSD Saznaj više
 • Checks And Balances Cleanser 150ml

  2.199,00RSD Saznaj više
 • Clear Improvement Active Charcoal Mask To Clear Pores 75...

  3.299,00RSD Saznaj više
 • Akcija Origins Mega Mushroom Relief Resilience Soothing Treatment Lotion 200ml.jpg

  Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatmen...

  4.099,00RSD Kupi
 • Akcija Spot Remover Anti Blemish Treatment Gel 10ml

  Spot Remover Anti Blemish Treatment Gel 10ml

  2.199,00RSD Kupi
 • Akcija VitaZing SPF15 Energy-Boosting Moisturizer With Mangosteen 50 Ml

  VitaZing SPF15 EnergyBoosting Cream With Mangosteen 50ml

  3.999,00RSD Kupi
 • Drink Up Nourishing Avocado Lip Butter 15g

  1.999,00RSD Saznaj više
 • Plantscription Multi-Powered Youth Serum

  od 7.970,00RSD Saznaj više
 • Clear Improvement Oil-Free Moisturizer Charcoal 50ml

  4.480,00RSD Saznaj više
 • Dr. Andrew Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothi...

  6.669,00RSD Saznaj više
 • High-Potency Night-A-Mins Cream With Fruit’s AHAs ...

  5.568,00RSD Saznaj više
 • Plantscription Retinol Night Cream Alpine Flower 30ml

  6.649,00RSD Saznaj više
 • Plantscription Youth-Renewing Power Night Cream 50ml

  6.899,00RSD Saznaj više
 • Akcija Dr. Andrew Mega-Mushroom Skin Relief & Resilience Soothing Face Mask 75ml

  Dr. Andrew Mega-Mushroom Skin Relief Face Mask 75ml

  4.199,00RSD Kupi
 • Akcija Origins Ginger Souffle Body Cream 200ml

  Ginger Soufflé Body Cream 200ml

  5.584,00RSD Kupi
Корпа