O Numi

Misija i vizija kompanije NUMI

Znamo da je pojam lepote jedinstven i ličan za svakoga od nas, iz tog razloga nam je cilj da svakom kupcu pristupimo na unikatan način. U našoj kompaniji NUMI, verujemo da lepota dolazi iznutra, ali se ogleda spolja. Naša misija je da pružamo platformu koja omogućava ljudima da pronađu proizvode koji im pomažu da se osećaju lepo, kako izunutra tako i spolja. Kao posrednici, biramo isključivo najkvalitetnije proizvode renomiranih svetskih proizvođača, čime osiguravamo da našim kupcimo budu raspoloživi samo najbolji proizvodi. Želimo da im približimo profesionalnu negu u kućnim uslovima. Naša vizija je svet u kojem svako može da se oseća dobro u svojoj koži i da pružimo podršku unutrašnjoj lepoti kroz eksternu proekciju.

U – Usefulness

Naša prva vrednost je korisnost. Verujemo da svaki proizvod koji stavimo na policu treba da ima svrhu i da donosi vrednost našim kupcima. Naša paleta proizvoda za negu kose, lica i tela, šminke i parfema je formirana sa ciljem da pomogne ljudima da se osećaju dobro u svojoj koži. Ali naša korisnost se ne završava sa našim proizvodima. Želimo da edukujemo naše kupce, da podelimo sa
njima naša znanja i iskustva. Nastojima da budemo korisni i našim zaposlenima, pružajući im sigurno i podržavajuće radno okruženje u kojem mogu da rastu i razvijaju se. Takođe, želimo da budemo korisni našim budućim akcionarima, pružajući im stabilan povrat na investiciju.

S – Stability

Druga naša vrednost je stabilnost. U svetu koji se brzo menja, želimo da budemo stena na koju se ljudi mogu osloniti. Naš cilj je stabilan rast, bez velikih fluktuacija. To znači da ulažemo u dugoročne strategije koje će osigurati našu budućnost. Želimo da naši zaposleni znaju da mogu da računaju na nas, da će imati sigurno radno mesto i da će biti cenjeni za svoj rad. Želimo da naši kupci znaju da će uvek moći da pronađu proizvode koje vole i da se oslanjaju na naš dosledan kvalitet usluge. Tu smo da pružimo podršku i pomognemo u donošenju svake odluke i rešavanju svakog problema.

B – Beauty

Naša treća vrednost je lepota. Ali za nas, lepota nije samo floskula i površan pojam. Verujemo u lepotu koja dolazi iznutra, lepotu koja se ogleda u načinu na koji tretiramo druge, u načinu na koji vodimo našu kompaniju, u načinu na koji biramo proizvode i načinu na koji saradjujemo sa našim dobavljačima i kupcima.  Želimo da stvaramo lepotu unutar i van naše kompanije. Želimo da sve što radimo bude u skladu sa našim vrednostima i visokim estetskim kriterijumima koje smo sebi zadali. Naša lepota se ogleda u dizajnu naše online prodavnice, u izgledu naših paketa i u pažnji koju posvećujemo dizajnirajući naše reklame. Ali najvažnije, naša lepota se ogleda u očima naših kupaca kada koriste naše proizvode i koji nas biraju kao mesto sigurne internet kupovine.

U NUMI-ju, lepota nije samo cilj, već je putovanje. Svaki dan se trudimo da do naših kupaca stignu pažljivo odabrani i spakovani proizvodi. Tu smo da pomognemo ljudima da pronađu svoju jedinstvenu lepotu, a naša vizija je svet u kojem svako može da se oseća lepo, iznutra i spolja.

Na kraju, naša misija i vizija nisu samo reči na papiru. One su smernice koji nas vode u svemu što radimo. One su obećanja koja dajemo sebi, našim zaposlenima, našim kupcima i svetu. One su ono što nas čini NUMI timom.

Корпа