Koja je razlika između Laneige Ex i originalne linije?

Koja je razlika izmedju Laneige Ex i originalne linije
Nije retkost da kozmetički brendovi poboljšaju postojeće formule proizvoda i objave iste te proizvode u novom pakovanju i sa novom formulom. Ovo se često dešava kada se proizvod nije dobro pokazao i nije ostvario zadovoljavajuću prodaju i uspeh kod kupaca. Ali se takođe može desiti i sa proizvodima koji su bili jako voljeni i kupci su ih kupovali iznova i iznova. Jedan od takvih proizvoda je Laneige Lip Sleeping Mask, intenzivna maska za usne. Ovaj proizvod za negu usana u starom izdanju je dugo bio favorit među kupcima širom sveta, međutim brend je rešio da mu poboljša formulu. Ova intenzivna maska je bila poznata po svojim hranljivim sposobnostima, laganom nelepljivom osećaju i neodoljivim mirisima, ali 2021. godine korejski brend Laneige je predstavio novu, preformulisanu masku za usne – Laneige Lip Sleeping Mask EX. Sigurno se pitate kako se može poboljšati proizvod koji je već bio dobar, ali na tržištu je i nova verzija ovog proizvoda postala favorit za jako kratko vreme. Mi vam otkrivamo u čemu je razlika između stare, originalne linije i nove EX linije.
Uvod Laneige Lip Sleeping Mask

• Namena proizvoda

Originalna i visoko ocenjena Laneige maska za usne je predstavljena kao proizvod koji umiruje i hidrira usne, kako bi postale glatke i negovane. Mnogi koji su kupili taj proizvod, složili su se da je maska za usne ispunila data očekivanja. Međutim, sa lansiranjem nove EX linije, brend je pružio uvid u nauku koja stoji iza glatkih, mekanih usana. Za novu verziju ističu da regeneriše usne dok spavate, čineći ih podmlađenim i punijim. Ovaj tretman za usne je formulisan sa mešavinom bobičastog voća, koje je bogato vitaminom C i sastojcima koji su prepuni antioksidanata. 

Namena proizvoda Laneige BP Numi
Zahvaljujući njima, koža usana je zategnutija, a zaštitna barijera oporavljena. Brend Laneige je dao više obećanja sa lansiranjem nove EX linije. Novi opis navodi da je ovaj tretman namenjen podmlađivanju suve kože sklone perutanju i pucanju, tokom noći. Poboljšana formula nove linije ističe da to nije običan hidratantni balzam za usne, već proizvod koji će podmladiti kožu usana. Takođe, proizvođač tvrdi da ima aktivnu ulogu u rastvaranju mrtvih ćelija kože kako bi se stvorili idealni uslovi za glatki, mlađi sloj kože.

• Dostupni ukusi

Svi ljubitelji originalnog izdanja su upoznati sa ukusima koji su dostupni sa starom formulom. Zadržali su originalni ukus Berry (šumsko voće) i u EX liniji, a pored njega su dostupna još tri, poboljšana ukusa. To su Mint Choco (nana i čokolada), Apple Lime (jabuka i limeta) i Grejpfrut. 

Ovo je obradovalo sve obožavatelje Laneige maski za usne, koji vole da isprobavaju nove ukuse, a i one koji su ljubitelji originalnog bobičastog voća jer je zadržan stari ukus u novom pakovanju.

• Lista sastojaka

Ukoliko uporedite listu sastojaka originalne i EX linije, primetićete da je lista za EX liniju dosta kraća. Nova, poboljšana verzija ima manje sastojaka, a to znači i manje hemikalija. Kao što znate, sastojci su poređani po procentu zastupljenosti u formuli, a to znači da prvog sastojka ima najviše. Ukoliko opet uporedite liste sastojaka, primetićete da je aroma mirisa bliže vrhu na novoj listi sastojaka. To znači da novi EX proizvodi imaju jači, intezivniji miris. Još jedna razlika jeste da se na novoj listi među sastojcima nalazi i kokosovo ulje. Odavno je poznato da kokosovo ulje utiče na zadržavanje vlažnosti i hidrataciji kože, pa je ovo veliki benefit za novu formulu.

Lista sastojaka

Kakva su iskustva kupaca?

Za kraj da se osvrnemo na iskustva potrošača. Određeni broj kupaca i dalje više vole staru verziju ovog proizvoda, ali veći proccenat je onih koji su oduševljeni sa novom formulom i novim mirisima. Ovo je jedan od najprodavanijih proizvoda iz K-beauty sveta, a na vama je da se uverite i sami u to kakve rezultate donosi ova maska za usne. Napišite nam u komentarima vaše iskustvo i koji vam je omiljeni miris.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Корпа