Flex Air Brush

2.739RSD

Dostupnost: Na zalihama

HH Simonsen Flex Air fleksibilna četka za kosu, koja ubrzava vreme sušenja kose. Ova visoko kvalitetna četka nežno klizi kroz kosu i raščešljava zamršene delove sa mnogo manje otpora. Dizajnirana je od strane danskih frizera za druge profesionalne firzere. Otporna je na toplotu do 240°C, skraćuje vreme sušenja i na taj način sprečava toplotna oštećenja kose. Njen specifičan dizajn omogućava toploti da nesmetano kruži i omogući brzo i efikasno feniranje dok češljate kosu. Fleksibilni zupci lako klize kroz kosu i smanjuju opadanje kose, dok zaobljeni vrhovi zubaca nežno masiraju skalp. Četka je dostupna u crnoj boji.

Kako se koristi

Ova četka može da se koristi i na suvoj i na mokroj kosi. Takođe je možete koristiti dok sušite kosu fenom, kako biste ubrzali vreme sušenja.

Ključne karakteristike

Posebno je dizajnirana da sa lakoćom raščešljava sve tipove kose, od kratke do duge.

Inovativne, fleksibilne čekinje

Mekani, fleksibilni zupci raspetljavaju i najzamršenije delove kose. Sprečavaju nastanak ispucalih krajeva i lomljenje vlasi. Pozicionirani su tako da obezbede bezbolno odvajanje dleke prilikom češljanja i smanjuju opadnje kose. Otporni su na toplotu tokom sušenja kose fenom i olakšavaju stilizovanje kose.

Zaobljeni vrhovi zubaca

Zaobljeni vrhovi iglica masiraju kožu glave i stimulišu miktocirkulaciju krvi oko folikula dlake. Nežno deluju na kožu glave i smanjuju opadanje kose. Vrše stimulativni, kružni efekat na folikulu dlake, koji je dokazano zdrav za kosu i kožu glave.

„Otvoren“ dizajn glave

Inovativni dizajn sa otvorenim ventilima omogućava da toplota prolazi kroz četku, ubrzavajući vreme sušenja i na taj način smanjuje izlaganje vaše kose toploti.

Specijalni dizajn drške

Drška je dizajnirana tako da savršeno pristaje u dlan i pruža vam veću kontrolu prilikom češljanja. Ergonomski dizajn je prekriven gumom kako bi se omogućio bolji stisak.

Kome je namenjeno
 • Svim tipovima kose
Kategorije: , , Šifra proizvoda: 201458
Veličina pakovanja

1 kom

Brand

HH Simonsen

  Napravite nalog i postanite član Numi Loyalty club-a. Očekuju Vas brojne pogodnosti kao što je mogućnost ostvarenja dodatnog popusta, dobijanje obaveštenja o svim aktuelnostima pre ostalih i pristup posebnim ponudama samo za članove kuba.

  BRZA DOSTAVA
  Nakon što kreirate Vašu porudžbinu naš tim pakuje proizvode u roku od 24h tokom radnih dana. DExpress preuzima dalju brigu oko Vaše isporuke, a Vi dobijate broj za praćenjeporudžbine. Paket će biti u sigurnim rukama i u najkraćem roku na Vašoj adresi.
  BESPLATNA DOSTAVA
  Kada poručite proizvode u vrednosti od 2.500 din i više ostvarujete besplatnu dostavu za datu porudžbinu.
  ORIGINALNOST PROIZVODA
  Svi proizvodi u našoj online prodavnici su originalni i nabavljeni preko ovlašćenih distributera. Garantujemo autentičnost i originalnost svakog proizvoda, kao i da su prethodno izvršene sve neophodne provere samih proizvoda.

  Povezani proizvodi

  • -35% Revlon Duo Pack Hair Treatmant

   1+1: Uniq One All in One Hair Treatment SPECIAL EDITION ...

   2.999RSD Kupi
  • -28% Revlon Uniq One Mask

   Uniq One Mask + Hair Treatment Combo Pack (300ml+150ml)

   3.299RSD Kupi
  • -33% Revlon Uniq One Tretmant 2x150ml

   1+1: Uniq One All in One Hair Treatment DUO PACK 150ml+1...

   3.099RSD Kupi
  Korpa
  HH Simonsen Flex Air BrushFlex Air Brush
  2.739RSD

  Dostupnost: Na zalihama