Redken Acidic Color Gloss: Dugotrajna i sjajna boja Kose

Redken Acidic Color Gloss: Dugotrajna i sjajna boja Kose

Boja kose vremenom gubi svoj intenzitet i sjaj. Ukoliko imate farbanu kosu i želite da produžite intenzitet boje i povećate sjaj, ova linija je idealna za vas. Nova Redken Acidic Color Gloss linija pruža profesionalan tretman farbanoj kosi, kako u salonu tako i kod kuće. Formule ovih proizvoda imaju kiselu pH vrednost koja pomaže da se kutikula dlake zatvori i pruži joj intenzivan sjaj, na molekularnom nivou. Ova salonska linija proizvoda je najbolja nega za obojenu kosu koja je izgubila sjaj i kvalitet. Otkrivamo vam sve o proizvodima iz ove linije i kako da ih koristite da biste dobili maksimalne rezultate kao u salonu.

Benefiti Redken Acidic Color Gloss linije

Proizvodi iz ove linije predstavljaju najnoviju inovaciju za negu farbane kose. Zahvaljujući pažljivo formulisanim proizvodima, vaša kosa će imati dugotrajnu boju i intenzivan sjaj. Upotrebom Redken Acidic Color Gloss linije, dugotrajnost boje se produžava do čak 32 pranja, a kosa dobija 76% veći sjaj, na molekularnom nivou. Kisela, pH izbalansirana formula ovih proizvoda je obogaćena sa aminokiselinama i vitaminom E. Zahvaljujući njima, ovi proizvodi pomažu da se zatvori kutikula dlake i na taj način sprečavaju oštećenje boje. Takođe sprečava gubitak svetlih tonova, koje može biti uzrokovano vodom i vrućim aparatima za stilizovanje. Zahvaljujući ovoj liniji, vaša kosa beživotna kosa će postati zdrava, negovana, hidrirana i zaštićena od uticaja vlage. Formule su veganske, a ambalaže proizvoda su napravljene od 100% reciklirane plastike.

Benefiti Redken Acidic Color Gloss Linije

Glavni sastojci Redken Acidic Color Gloss linije

Kao što smo već spomenuli, formule proizvoda iz ove linije su obogaćeni sa posebno odabranim sastojcima, među kojima su :

  • Vitamin E – štiti kosu od slobodnih radikala i zatvara kutikulu dlake.
  • Glicerin – privlači vlažnost što ga čini savršenim za negu farbane kose, koja se sklona isušivanju nakon hemijskih tretmana.
  • Arginin – bogat aminokiselinama koje jačaju kosu, kako bi bila otpotna na pucanje i pospešuje rast zdrave kose.
  • Glutaminska kiselina – najzastupljenija aminokiselina, koja se nalazi u keratinu. Ona je odgovorna za negu i dubinsku obnovu oštećene kose.
  • Sojino ulje i ulje kajsije – čine kosu hidriranom, mekom i zaštićenom.

Rutina nege kose sa Redken Acidic Color Gloss linijom

1. Korak – Pranje

Prvi i jedan od najbitnijih koraka u svakoj rutini jeste čišćenje. Da biste uklonili sve nečistoće, koristite Redken Acidic Color Gloss Shampoo. Malu količinu šampona nanesite na dlanove i aktivirajte penu toplom vodom, a zatim nežno utrljajte u teme glave. Nakon temeljnog šamponiranja kosu isprati toplom vodom. Za najbolji efekat pranja ponovite ovaj postupak dva puta. Zahvaljujući bogatoj peni, ovaj šampon nežno uklanja prljavštinu, masnoću i naslage proizvoda sa kose i kože glave. Štiti intenzitet boje između dva farbanja i pruža kosi intenzivan sjaj. Formula je pH izbalansirana i obogaćena kompleksom, koji vraća kosi dugotrajan sjaj i zdrav izgled nakon hemijskog tretmana. Ovaj šampon zatvara kutikulu dlake, kako bi se sprečilo ispiranje boje. Uz pomoć ovog proizvoda, nakon svakog pranja vaša obojena kosa će izgledati blistavo kao da ste upravo izašli iz salona.

2. Korak – Sjaj Nakon što ste oprali kosu sa šamponom, iscedite višak vode i nanesite Redken Acidic Color Gloss Treatment. Ovaj tretman se koristi jednom nedeljno, a nanosi se od sredine ka krajevima kose. Ostavite ga da deluje 5 minuta i ne ispirajte. Ovaj profesionalni tretman ima pH izbalansiranu, kiselu formulu, koja pomaže da se kutikula dlake zatvori i zadrži staklasti sjaj do čak 3 dana. Ostavlja kosu 76% blistavijom, negovanom i zaštićenom od frizz efekta.
3. Korak – Nega Redken Acidic Color Gloss Conditioner je treći proizvod u ovoj profesionalnoj liniji nege kose. Nakon što ste ostavili tretman da odstoji 5 minuta, nanesite balzam na mokru kosu, od polovine ka krajevima. Ostavite ga da deluje 3-5 minuta, a zatim temeljno isperite sa mlakom vodom. Ovaj revolucionarni balzam produžava intenzitet boje, štiti je od ispiranja i daje kosi intenzivan sjaj, kao iz salona. PH izbalansirana formula dubinski hidrira vlasi, zatvara kutikulu dlake i sprečava ispiranje boje. Čini kosu mekom, hidriranom i zaštićenom od toplote aparata za stilizovanje. Posebna formula ovog proizvoda brine se o zdravlju i izgledu vaše hemijski tretirane kose.
4. Korak – Zaštita Završni korak u ovoj liniji  za negu farbane kose jeste Redken Acidic Color Gloss Leave-In Treatment u spreju. Nakon što ste oprali kosu, upijte višak vode peškirom i poprškajte leave in tretman u spreju na mokru kosu, od sredine ka krajevima. Ovaj proizvod se ne ispira tako da nakon njega možete nastaviti dalje korake stilizovanja kose. Ima pH izbalansiranu formulu, produžava intenzitet boje i pruža intenzivan sjaj na molekularnom nivou. Ovo je idealan završni korak vaše rutine jer pruža kosi zaštitu od vrućih aparata za stilizovanje do 230°C. Olakšava raščešljavanje zamršenih delova, povećava hidrataciju i ostavlja kosu mekanom i glatkom.
Rutina Nege Kose sa Redken Acidic Color Gloss linijom

Česta pitanja i odgovori o Redken Acidic Color Gloss proizvodima

1. Zašto su proizvodi sa kiselom formulom dobri za kosu?

  • Zdrava kosa ima prirodnu pH vrednost od 4,5 – 5,5. Svakodnevno izlažemo našu kosu faktorima kao što su voda, sunce, hlor itd., koji oštećuju kosu. Kisele formule proizvoda imaju nižu pH vrednost i pomažu kosi da povrati svoj prirodni balans.

2. Koliko često se koriste ovi proizvodi?

  • Šampon i balzam se preporučuje da koristite po potrebi, a najmanje jednom nedeljno. Tretman posle šampona koristite jednom nedeljno, a leave-in sprej svaki put pre upotrebe vrućih aparata za stilizovanje kose.
Cesta pitanja i odgovori

3. Kako ovi proizvodi produžavaju intenzitet boje?

  • Zahvaljujući sastojcima koji se nalaze u formuli, poput limunske kiseline i ulja kajsije, ovi proizvodi zatvaraju kutikulu dlake i sprečavaju ispiranje boje prilikom pranja i stilizovanja kose vrućim aparatima. 

4. Za koga se najviše preporučuje ova linija proizvoda?

  • Redken Acidic Color Gloss proizvodi se preporučuju za sve tipove kose koja je hemijsti tretirana.

5. Koja količina proizvoda je dovoljna za jednu upotrebu?

  • Ovi proizvodi su visoko koncentrovani i imajte na umu da je mala količina dovoljna za jednu upotrebu. Prosečna količina šampona, balzama i tretmana je veličine novčića, a leave in sprej onoliko koliko vam je dovoljno da prekrijete dužinu kose do krajeva. Imajte na umu da količina proizvoda zavisi od vaše dužine i gustine kose, pa ukoliko imate tanku kosu koristite veoma male količine ovih proizvoda.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Корпа