Ostvarili smo divnu i uspešnu saradnju i želimo da tako ostane i u narednom periodu. Želimo da Vam se zahvalimo na poverenju koje ste nam pružili u prethodnoj godini. Kako bismo započeli ovu godinu na najbolji mogući način, rešili smo da nekoga od Vas obradujemo fenomenalnim poklonom. U pitanju je jedan od najboljih proizvoda za kosu brenda  REVLON  – UNIQ ONE tretman za sve tipove kose. Mnogi poznati frizeri su podelili pozitivna iskustva nakon što su isprobali ovaj proizvod.

Ovaj jedinstveni tretman postaje sve popularnji u poslednje vreme, što dosta govori o njegovom kvalitetu. Revlon Uniq One je maska u spreju koja se ne ispira. Proizvođač je bio posebno inspirisan da kreira spektakularan proizvod koji u sebi sadrži 10 benefita za Vašu kosu i na taj način Vam uštedi vreme i novac koji biste utrošili na kupovinu bezbroj drugih preparata za kosu. 

Top 10 benefita:

  1. Oporavlja suvu i oštećenu kosu
  2. Jača kosu i sprečava lomljenje
  3. Neguje i štiti kožu glave
  4. Oporavlja farbanu kosu i produžava intenzitet boje
  5. Olakšava raščešljavanje
  6. Sprečava neuredan izgled usled uticaja vlage
  7. Hidrira kosu i pomaže u zadržavanju vlažnosti
  8. Pruža kosi sjaj i mekoću
  9. Sprečava ispucale vrhove
  10. Olakšava stilizovanje kose.

Ovaj sprej koji je izazvao revoluciju na tržištu širom sveta, može da se koristi na mokroj i na suvoj kosi. Kontroliše neposlušno kovrdžanje kose, pruža zaštitu od toplote prilikom upotrebe aparata za stilizovanje kose. Takođe, ovaj tretman Vam omogućava lakše oblikovanje i ispravljanje, pa Vam može biti jako koristan prilikom feniranja ili peglanja kose. Ukoliko ga nanesete na celu kosu, dobićete dodatni volumen, ali ga ne nanosite na sam koren kose kako bi izbegli da se kosa brže zamasti. Formula je jako lagana i ne otežava dlaku, a luksuzni miris se zadržava u kosi pa ćete imati osećaj da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Lako se ispira iz kose prilikom pranja.

Ostavite Vašu email adresu u predviđeno polje za to jer možda baš Vi osvojite ovaj neverovatan tretman za kosu!

Корпа